Omgeving

Rust, ruimte en recreëren
Wandelen
"Het mooiste wandelgebied van Groningen", zo wordt het gebied waar wij wonen genoemd. Natuurlijk zult u dat zelf gaan ervaren en om u daarbij te helpen bestaat de site 'Wandelen in Westerwolde'. Op deze site vindt u 32 prachtige wandelroutes met uitgebreide beschrijvingen, kaarten en GPS bestanden. Onze B&B biedt u een uitstekende start!
Fietsen
'Tourist Info Westerwolde' heeft een groot aantal fietsroutes uitgezet zodat je het gebied zelf op de fiets kunt ontdekken. Via honderden kilometers fietspad en langs tientallen bewegwijzerde routes zul je verrast en verrukt zijn over de afwisselende landschappen, prachtige natuurgebieden en bossen, historische panden en gezellige dorpen.
Kanoën
Kanalen, rivieren en beken in Westerwolde. Pracht locaties om met een kano te verkennen. Desgewenst kunt u bij ons een kano huren en direct met de verkenning vanaf het water beginnen!
Zwemmen
Houdt u van een frisse duik na een mooie wandeling? Het openlucht zwembad van Sellingen en de recreaetieplas Sellingerbeetse liggen bij ons om de hoek.
Restaurants
U vindt prima eetgelegenheden in en om Sellingen. Maar ook in Vlagtwedde en Ter Apel. Een verblijf bij ons is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om eens de duitse keukens uit te proberen: we zitten vlak bij de grens.
Openlucht theater
Het knusse van Sellingen komt uitstekend tot zijn recht in het openlucht theater in het bos. Wellicht zijn er voorstellingen gepland als u ons komt bezoeken... bekijkt u eens het programma.
Evenementen
U heeft vast wel gehoord van de campagne 'Er gaat niets boven Groningen!'. Dat is ook te merken aan de evenementen die in de provincie en de Stad worden georganiseerd. Het 'Groninger Uitburo' weet hier alles van.