Welkom

B & B Ter Borg
Genieten van het groene Westerwolde
Reserveer Uw Kamer

Onze gezellige woonboerderij ligt aan de rand van natuurgebied Ter Borg. Even de weg oversteken en u staat in het grootste heidegebied van de provincie. Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste kenmerken van de streek. Het kleinschalige en intieme landschap met bossen en vennetjes doet denken aan zuid-Zweden.

De voormalige hooizolder van onze boerderij is verbouwd tot 2 riante en luxueuze zit/slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Gasten hebben een eigen ingang en een eigen deel van de omheinde tuin. Honden zijn van harte welkom. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer voor de gasten. Het ontbijt wordt samengesteld uit plaatselijke specialiteiten, biologische en/of FairTrade produkten.

U kunt in de directe omgeving fietsen, kanoën, paardrijden en zwemmen. Op fietsafstand liggen het bekende klooster van Ter Apel en het vestingstadje Bourtange. Met de auto zijn de dierentuin in Emmen en de musea van Groningen en Assen makkelijk bereikbaar.

Wij hopen u snel te mogen begroeten !

katya - 150x150

Honden

Samen met uw viervoeter genieten van de omgeving. Bij ons zijn uw honden welkom.

Meer ...

kamer_boszicht_1_150x150

Kamers

Rustieke kamers met moderne voorzieningen en uitzicht over bossen en akkers.

Meer ...

bourtange - 150x150

Omgeving

Mooie stukjes levende geschiedenis zijn te vinden op verschillende plaatsen in Westerwolde

Meer ...

B&B Ter Borg

"Mooie kamer met een prachtig uitzicht. Goede bedden. Eigen douche/toilet op de kamer. Overheerlijk ontbijt, je wordt echt verwend. Mogelijkheid om buiten te zitten. Aandacht voor de hond. Goede tips voor zowel natuur- als cultuur- uitstapjes. Meedenken waar men welkom is met de hond om te gaan eten. Er is de gastvrouw niets te veel om het de bezoeker naar de zin te maken."


bedandbreakfast


airbnb-160x60